INVITASJON TIL KM del 1/ Coop Nordlandscup 3+4 27. og 28. Januar 2018

Postet av Fauske IL - Ski den 14. Des 2017

Se vedlagte dokument for detaljer!

Invitasjon KM Fauske 2018.pdf (Klikk for å åpne!)

Byttedag lørdag 11. november.

Postet av Fauske IL - Ski den 2. Nov 2017

Lørdag 11. november kl. 11-14 arrangerer Fauske IL, IL Siso og Valnesfjord IL byttedag i samarbeid med Sparebank 1 Nord- Norge\uD83D\uDC4D Ta med ditt brukte skiutstyr/ skiklær og selg det, eller kjøp utstyr for kommende sesong❄️ Arrangementet foregår på Fauske i sparebankens lokaler (ved Rema) og ting som skal selges kan leveres inn fra kl. 10.30.

Bestill Fauske IL Langrenn sine klubbklær

Postet av Fauske IL - Ski den 3. Okt 2017

Ny mulighet for bestilling klubbklærne våre, vi har nå åpnet bestillingsportal med ca 30% rabatt på overtrekksklær, skidress etc.

Dere bestiller og betaler direkte i portalen, så avtaler vi med Sport1 vedr levering til Fauske når varene ankommer etter ca 5-6 uker. Levering uke 48/49.

Bestillingsportalen er åpen til og med 16. oktoberEtterbestilling IKKE mulig! Vi åpner portalen igjen i januar/februar hvis det er ønskelig. (Da kan vi heller ikke garantere samme rabatter på klærne.)

Benytt muligheten, og bestill Fauske IL Langrenn sine klubbklær!

Designet på klærne vises i egen fane «Se teamets design her». Slik blir alt du bestiller selv om det ikke vises i selve nettbutikken.

Logg inn via denne link: www.original.no/teamshop

Brukernavn: fauskeski