INFORMASJON OM MEDLEMSKAP

Støttemedlemkr 300,-kr 14,-kr 22,-
Ordinært medlemskapkr 600,-kr 14,-kr 34,-
Familiemedlemskapkr 1 200,-kr 14,-kr 58,-

Betalingsvarsel vil bli sendt ut på e-post. Du kan velge å betale med KID (via faktura) eller med bankkort, pris på gebyrer står ovenfor. Som dere ser vil betaling med KID gi lavest gebyr.

Fyll ut innmeldingsskjema for å bli medlem.

Når medlemssøknaden din er godkjent vil du få en velkomstmelding på e-post med link og engangskode for innlogging til ditt eget område på hjemmesiden. Her vil du blant annet få oversikt over medlemskapet og dine betalinger. Medlemskapet løper til dere melder dere ut.

Dersom to eller flere i familien er medlem (eller har søkt) kan dere stifte familiemedlemsskap. Det gjøres ved å fylle ut søknad om familiemedlemskap, slik at vi får registrert at dere skal betale avgift for familie. Alle dere ønsker å registrere som familiemedlem må være meldt inn i klubben. Har dere betalt to ordinære medlemskap kan dere opprette familiemedlemskap og melde inn flere i familien uten ekstra kostnad.

Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring. Forsikringen omfatter barn til den dato de fyller 13 år.

For spørsmål/utmelding send en e-post til medlemsadmin@fauske-il.no